Asukastyytyväisyyskysely 2017

Hyvä Hamina-Asuntojen asukas.

Hamina-Asunnot järjesti ensimmäisen asukastyytyväisyyskyselyn vuonna 2012. Saadun palautteen johdosta olemme pyrkineet parantamaan toimintaamme ja palveluamme niissä kohdissa, joissa parannettavaa ilmeni. Nyt on vuorossa toinen asukastyytyväisyyskysely. Haluamme selvittää, miten yhtiö on onnistunut vuokra-asuntopalvelujen kehittämisessä ja mitä erityisesti tulee vielä kehittää. Saamamme palaute on meille erittäin tärkeää.

Asukastyytyväisyyskyselyyn voit vastata joko nettisivuillamme osoitteessa http://www.hamina-asunnot.fi olevasta linkistä tai palauttamalla paperilomakkeen osoitteella Hamina-Asunnot Oy, Fredrikinkatu 4, 49400 Hamina. Myös pudottamalla iltaisin ja viikonloppuisin ulko-ovessa olevasta postiluukusta.

Osoitteesi ja nimesi ilmoittaminen ei ole pakollista. Vastaajien kesken arvomme 3 kpl 150,00 € lahjakortteja ja jos haluat olla mukana arvonnoissa, niin ilmoita osoitteesi ja puhelinnumerosi kyselyn viimeisessä kohdassa ”Anna palautetta”. Osoitetta ja puhelinnumeroa käytetään vain arvontaan.

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn! Käsittelemme vastaukset luottamuksella.

Vastaathan kyselyyn 30.4.2017 mennessä, kiitos!

HAMINA-ASUNNOT OY
Eija Nevalainen

 

9.5.2017

Asukastyytyväisyyskyselyn vastausaika on päättynyt. Vastauksia saimme 178 kpl. Suuri kiitos kaikille vastauksensa jättäneille. Luvatun arvonnan suoritamme lähipäivinä ja ilmoitamme voitoista voittajille.