HAEMME TYÖNTEKIJÄÄ

Hamina-Asunnot Oy:n konsernin asuntokanta koostuu emoyhtiön suorassa omistuksessa olevasta noin 800 vuokra-asunnosta, yhden tytäryhtiön 15 vuokra-asunnosta sekä viiden tytäryhtiön ja yhden osakkuusyhtiön yhteensä 65 vuokra-/osaomistusasunnosta.

Toimistomme henkilöstöön kuuluu kuusi kiinteistöalan ammattilaista. Haemme joukkoomme talouspäällikkö/isännöitsijän vuorotteluvapaan ajaksi ajalle 1.7.-31.12.2017 henkilöä, joka pystyy joko kiinteistöalan koulutuksen tai työkokemuksen kautta hoitamaan kunnallisen vuokrataloyhtiön toimialaan kuuluvia isännöintitehtäviä tai taloushallinnon tehtäviä.

Tehtäviin soveltuva koulutus voi olla esim. isännöitsijä, kirjanpitäjä tai kiinteistösihteeri. Eduksi luetaan hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä TVT-taidot. Käytössämme on Visman isännöinti- ja taloushallinto ohjelmisto sekä Talokeskuksen Tampuuri -ohjelmisto.

Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut vaatimukset  http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html.

Palkka ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Eija Nevalainen 040 585 1241.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella eija.nevalainen(at)hamina.fi tai Hamina-Asunnot Oy, Fredrikinkatu 4, 49400 HAMINA. Hakemukseen voi liittää CV:n.