HAEMME TYÖNTEKIJÄÄ

Hamina-Asunnot Oy:n konsernin asuntokanta koostuu emoyhtiön suorassa omistuksessa olevasta noin 800 vuokra-asunnosta, yhden tytäryhtiön 15 vuokra-asunnosta sekä viiden tytäryhtiön ja yhden osakkuusyhtiön yhteensä 65 vuokra-/osaomistusasunnosta.

Toimistomme henkilöstöön kuuluu kuusi kiinteistöalan ammattilaista. Haemme joukkoomme talouspäällikkö/isännöitsijän vuorotteluvapaan ajaksi ajalle 1.7.-31.12.2017 henkilöä, joka pystyy joko kiinteistöalan koulutuksen tai työkokemuksen kautta hoitamaan kunnallisen vuokrataloyhtiön toimialaan kuuluvia isännöintitehtäviä tai taloushallinnon tehtäviä.

Tehtäviin soveltuva koulutus voi olla esim. isännöitsijä, kirjanpitäjä tai kiinteistösihteeri. Eduksi luetaan hyvät yhteistyö- ja asiakaspalvelutaidot sekä TVT-taidot. Käytössämme on Visman isännöinti- ja taloushallinto ohjelmisto sekä Talokeskuksen Tampuuri -ohjelmisto.

Hakijan tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaiselle asetetut vaatimukset  http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/loyda_toita/vuorotteluvapaa/index.html.

Palkka ja muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Eija Nevalainen 040 585 1241.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteella eija.nevalainen(at)hamina.fi tai Hamina-Asunnot Oy, Fredrikinkatu 4, 49400 HAMINA. Hakemukseen voi liittää CV:n.

 

Asukastyytyväisyyskysely 2017

Hyvä Hamina-Asuntojen asukas.

Hamina-Asunnot järjesti ensimmäisen asukastyytyväisyyskyselyn vuonna 2012. Saadun palautteen johdosta olemme pyrkineet parantamaan toimintaamme ja palveluamme niissä kohdissa, joissa parannettavaa ilmeni. Nyt on vuorossa toinen asukastyytyväisyyskysely. Haluamme selvittää, miten yhtiö on onnistunut vuokra-asuntopalvelujen kehittämisessä ja mitä erityisesti tulee vielä kehittää. Saamamme palaute on meille erittäin tärkeää.

Asukastyytyväisyyskyselyyn voit vastata joko nettisivuillamme osoitteessa http://www.hamina-asunnot.fi olevasta linkistä tai palauttamalla paperilomakkeen osoitteella Hamina-Asunnot Oy, Fredrikinkatu 4, 49400 Hamina. Myös pudottamalla iltaisin ja viikonloppuisin ulko-ovessa olevasta postiluukusta.

Osoitteesi ja nimesi ilmoittaminen ei ole pakollista. Vastaajien kesken arvomme 3 kpl 150,00 € lahjakortteja ja jos haluat olla mukana arvonnoissa, niin ilmoita osoitteesi ja puhelinnumerosi kyselyn viimeisessä kohdassa ”Anna palautetta”. Osoitetta ja puhelinnumeroa käytetään vain arvontaan.

Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn! Käsittelemme vastaukset luottamuksella.

Vastaathan kyselyyn 30.4.2017 mennessä, kiitos!

HAMINA-ASUNNOT OY
Eija Nevalainen

 

9.5.2017

Asukastyytyväisyyskyselyn vastausaika on päättynyt. Vastauksia saimme 178 kpl. Suuri kiitos kaikille vastauksensa jättäneille. Luvatun arvonnan suoritamme lähipäivinä ja ilmoitamme voitoista voittajille.

NOPEAT VALOKUITUYHTEYDET HAMINA-ASUNTOJEN ASUKKAILLE

Hamina-Asuntojen omistamissa vuokrataloissa asuvat saavat uudet nopeat kaapeli-tv -palvelut ja laajakaistayhteydet käyttöönsä.  Yhtiö kilpailutti teleoperaattorit tavoitteenaan parantaa asukkaiden tv-tarjontaa ja nettiyhteyksiä. Samalla edellytettiin tarjoajilta valokuituverkkoa, johon aikaa myöten siirtyvät myös kiinteistöautomaatioyhteydet.

Kilpailutuksen voitti ELISA, joka toimittaa valokuituyhteyden, Alhonmäentie 6 kiinteistöä lukuun ottamatta, yhtiön kaikkiin kiinteistöihin  30.6.2017 mennessä. Kaapeli-tv-palveluiden lisäksi asukkaat saavat käyttöönsä vuokraan sisältyvän 10 Mbitin laajakaistayhteyden.

Elisa on perustanut nettisivut, joilta voi seurata rakentamisen edistymistä: www.saunalahti.fi/hamina-asunnot